Atalay, kadınların gönlünü kazandı

Atalay, kadınların gönlünü kazandı Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA AK Parti’nin Ardahan’daki tek kadın Belediye başkan aday adayı olan emekli emniyet personeli Saadet Atalay, kadınların gönlünü almayı başardı. AK Parti’nin Ardahan Belediye Başkan aday adayları içerisinde ismi son günlerde yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkan Saadet Atalay, kadın seçmenlerle yaptığı toplantılarda Belediye başkan adayı gibi çalışıyor....

Atalay, kadınların gönlünü kazandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atalay, kadınların gönlünü kazandı

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

AK Parti’nin Ardahan’daki tek kadın Belediye başkan aday adayı olan emekli emniyet personeli Saadet Atalay, kadınların gönlünü almayı başardı.

AK Parti’nin Ardahan Belediye Başkan aday adayları içerisinde ismi son günlerde yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkan Saadet Atalay, kadın seçmenlerle yaptığı toplantılarda Belediye başkan adayı gibi çalışıyor. Geçtiğimiz hafta sonu açıklanması beklenen AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı, Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit Harekatında şehit düşen askerlerimiz nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Ardahan Belediye Başkan aday adayı Saadet Atalay, seçim çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Serhat şehrimiz Ardahan’a dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde büyük Türkiye Yüzyılında AK Belediyeciliği kazandırmak için daha çok Çalışacağız. Dün olduğu gibi bugün de yarında gücümüzün yettiği kadar konuşup, başta kadınlarımıza vizyonumuzu anlatıp onların desteği ile kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Atalay, kadınların gönlünü kazandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.